image
An studeerde in 2014 af als Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de KULeuven, met afstudeerrichting sportkinesitherapie. Aansluitend volgde zij een éénjarige postgraduaatopleiding Manuele Therapie aan de UGent. In het kader van deze specialisatie volgde ze een aantal herhalingscursussen.

An vindt het belangrijk om haar kennis te verbreden zodat ze de patiënten een gerichte en kwaliteitsvolle behandeling kan geven. Zo heeft ze in de loop der jaren verschillende bijscholingen gevolgd. Een eerste specialisatie is letselpreventie en sporttaping. Vervolgens heeft ze ook het diploma gehaald voor dry needling. En heeft ze een specialisatie in het temperomandibulaire gewricht of kaakgewricht.

Naast de praktijk werkt An in het buitengewoon onderwijs. Daar wordt er vooral gewerkt aan de psychomotoriek en grove motoriek van de leerlingen. Deze leerlingen van het beroepsonderwijs krijgen ook lessen rugschool.

In haar vrije tijd doet An graag aan sport. Vooral in het zwembad is ze terug te vinden om enkele lengtes te zwemmen. Verder is ze heel avontuurlijk en ontdekt ze graag verschillende delen van de wereld met de rugzak.