Noraly Vanden Dorpe

Noraly studeerde in 2019 met onderscheiding af als master in de “Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie: musculoskeletale aandoeningen” aan de Universiteit van Antwerpen. Omdat Noraly vindt dat je nooit genoeg kan leren, is ze nu bezig met een opleiding manuele therapie ook aan de Universiteit van Antwerpen. In de toekomst wil ze haar ook blijven bijscholen om steeds de kwalitatieve behandelingen te kunnen garanderen voor haar patiënten. Ze heeft reeds enkele congressen en symposia bijgewoond en wil dit blijven doen.

Naast werken in de praktijk, is Noraly bezig met een doctoraat en geeft ze les aan de toekomstige kinesitherapeuten.

Noraly vindt het belangrijk om de patiënt als geheel te bekijken en haar niet enkel te focussen op het letsel/aandoening. Ze volgt het principe mens sana in corpore sano.

Tijdens haar opleiding is ze naar Madagaskar op stage geweest. Daar heeft ze geleerd om met weinig middelen, op een creatieve manier, mensen te helpen in hun revalidatieproces.

In haar vrije tijd is ze een avontuurlijk type. Ze houdt van wandelen in de natuur met haar hond, sport graag en ontdekt graag de wereld.